LIVSSTILSRÅD & KOSTVEJLEDNING

LIVSSTILSRÅD & KOSTVEJLEDNING

Ønsker du at leve sundere og med større balance i din dagligdag, så kan ayurvediske livstilsråd og kostvejledning være en overraskende hjælp. Ofte har vi brug for at finde kernen i os selv, hvor al viden om hvordan vi levere sundere, findes. Vi har brug for at forstå at vi som mennesker ikke er konstrueret på samme måde og dermed påvirkes vi forskelligt af det vi foretager os.


Gennem samtale og pulsdiagnose vil du modtage livstilsråd og kostvejledning til at bringe dig selv i balance, styrke din krop og skabe et godt flow i din fordøjelse. Fordøjelsen hænger uløseligt sammen med hvordan vi oplever vores indre balance og det kan derfor være meget værdifuldt netop at give vores fordøjelse fuld opmærksomhed.


Ofte vil det opleves at simple små og gode justeringer kan skabe stor følelse af sundhed og velvære, når blot vi forstår hvordan vi er konstrueret og hvordan vi vælger mere af det, som skaber sundhed.ABHYANGA MASSAGE

Massagen er en afslappende helkrops oliemassage, som virker udrensende og healende på krop og sind. Det er en massage hvor kroppen bliver tilført og masseret ind i en stor mængde olie.


At modtage Abhyanga massage kan virkelig hjælpe i livsførelsen og opretholdelsen af en sund krop. Med massagen gives der opmærksomhed til hele din krop og olien trænger ind i de fineste væv. Man kan godt føle sig olieret bagefter, men effekten og den beroligende virkning er vidunderlig. Ved at gentage behandlingen i minimum 3 dage i træk opleves virkningen meget tydelig og særligt at den beroligende virkning går dybere end blot under og umiddelbar efter massagen.


Der er rigtig mange fordele med denne massage, bedre søvn, ro og afslappethed i kroppen, mere modstandsdygtig over for stress og skaber velvære i kroppen


BEGYNDERHOLD

For dig som er ny til Astanga Yoga
Ledige pladser: 12
Tidsrum: 19.30 til 20.45

*Introduktion til Astanga Yoga
*Kræver ingen forudsætninger
*Guidet undervisning
700 kr. / 10 uger – start 4. januar 2023ØVET HOLD


For dig som allerede har en Astanga Yoga praksis
Mysore og en gang om måneden guidet
Tidsrummet er 17.00 til 19.15

*Kom i dybden med din Astanga Yoga praksis
*Du har en stærk Astanga Yoga praksis eller
*Har deltaget på begynderforløbet
650 kr. / 10 uger – start 4. januar 2023Kontakt

Astanga Yoga,

A.C. Meyers Vænge 13G,

2450 København SV

mail@michaelheino.dk

Åbningstider

 

Astanga Yoga,

Onsdage mellem 17.45 og 21.15

 

Sociale medier

Copyright © All Rights Reserved.