Om Michael

Om Michael

Jeg er en erfaren og dedikeret Astanga yoga-instruktør med en omfattende viden og praksis bag mig. Siden 2007 har jeg undervist i Astanga yoga på alle niveauer, fra begyndere til avancerede udøvere. Min rejse med Astanga yoga begyndte i 2002, og siden da har jeg dagligt praktiseret denne dybtgående disciplin med stor inspiration og vejledning fra Susanna Finocchi.

Jeg har haft den privilegerede mulighed for at deltage i workshops med anerkendte Astanga yoga-lærere såsom Lino Miele, Paul Dallaghan og endda med selveste Sri K. Pattabhi Jois og hans barnebarn Sharath. Disse workshops har beriget min forståelse for praksis og uddybet mit kendskab til aspekter som pranayama og chakra.

Min undervisning er præget af min solide erfaring og fordybelse i Astanga yoga. Jeg stræber efter at undervise denne praksis, som den er, samtidig med at jeg giver plads til mine elevers egne oplevelser og erfaringer. Jeg tror på, at en regelmæssig daglig yogapraksis kan styrke både krop og sind på en dybtgående måde. Gennem min egen praksis har jeg opbygget en stærk indre kerne, som hjælper mig med at forbinde med mig selv og træffe bevidste valg i mit liv.

Min undervisningsstil er engageret, empatisk og tilpasset den enkelte elevs behov og niveau. Jeg skaber en tryg og støttende atmosfære, hvor mine elever kan udforske deres egen yogarejse og opdage fordelene ved Astanga yoga på deres egen måde. Jeg er passioneret omkring at videregive denne praksis og hjælpe mine elever med at finde balance, ro og styrke i deres liv gennem kropslig og mental træning.

Hvis du er klar til at udforske Astanga yoga med en erfaren og dedikeret instruktør, der har en dyb forståelse for praksisens kvaliteter og en omfattende baggrund, er jeg her for at guide dig på din yogarejse. Sammen kan vi opdage den transformative kraft i Astanga yoga og skabe et solidt fundament for at møde livets udfordringer og forandringer med ro og bevidsthed.

Michael Heino Christensen

Kontakt

Astanga Yoga,

A.C. Meyers Vænge 13G,

2450 København SV

mail@michaelheino.dk

Åbningstider

 

Astanga Yoga,

Onsdage mellem 17.00 og 20.45

 

Sociale medier