Holdbeskrivelse

Holdbeskrivelse

Generelt
Når man starter på Astanga Yoga er det en god ting, at få guidet undervisning. På den måde lærer man måden at bevæge sig på i yogaen og skabe kontrol med sin krop i forhold til øvelserne. Lærerens rolle her er at styre undervisningen og serien af øvelser gennem hele lektionen – der guides verbalt og ved at vise udvalgte stillinger.

På sigt går øvelsen i Astanga Yoga ud på, at bevæge sig over mod selvkontrol og eget ansvar. Det skal forstås på den måde, at man følger sin egen vejrtrækning og styrer selv sin yogapraksis fra start til slut. Lærens rolle her er at støtte og give individuel vejledning. Når eleven selv styrer øvelserne og bruger egen vejrtrækning, skaber det bedre mulighed for at gå dybere i Astanga Yoga.

Begynderhold
Undervisningsholdet er til dig, som slet ikke har prøvet Astanga Yoga før eller som ønsker en blid opstart. Holdet starter med blid introduktion til Astanga Yoga og gennem et forløb giver dig en yogaserie, som du kan øve på og gå mere i dybden med.


Øvet hold, Mysore

Holdet her udfører selvstændigt øvelser, som er introduceret på tidligere hold. Du kan nogenlunde huske rækkefølgen af øvelser. Underviseren følger din yoga og korrigerer øvelser undervejs stille og roligt. Denne måde at udføre yoga på hjælper dig med at bringe det lærte sammen som helhed og udvikle din individuelle yogapraksis.
Undervisningen vil foregå på den måde, at du har mulighed for at komme og starte din yoga kl. 19 og 20 alt efter bekræftelsen på din tilmelding.

Sidste onsdag i måneden er der guidet undervisning, der vil undervejs blive sat fokus på særlige aspekter af yogaen.

Kontakt

Astanga Yoga,

A.C. Meyers Vænge 13G,

2450 København SV

mail@michaelheino.dk

Åbningstider

 

Astanga Yoga,

Onsdage mellem 17.00 og 20.45

 

Sociale medier